Σόμπες ξύλου Καλοριφέρ

ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΞΥΛΟΥ EDILKAMIN: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙA, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΞΥΛΑ

 Η εταιρία μας  αντιπροσωπεύει επίσημα και εμπορεύεται όλη τη σειρά της EDILCAMIN.  Η Edilkamin είναι Ιταλική εταιρία με πάνω από 30 χρόνια παραγωγής έχει βελτιώσει στο μέγιστο το προϊόν, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια, λειτουργικότητα και εύκολη διαχείριση, μέσω των υδραυλικών  kit  εγκατάστασης.

Οι σόμπες καλοριφέρ ξύλου, μέσω της καύσης του ξύλου, παράγουν ζεστό νερό για την τροφοδοσία των θερμαντικών σωμάτων και/ή της ενδοδαπέδιας, σε όλο το σπίτι.
Οι σόμπες καλοριφέρ ξύλου μπορούν να συνδεθούν στο υφιστάμενο δίκτυο θέρμανσης και να λειτουργήσουν μαζί με ηλιακά πάνελ.

Με την βοήθεια των κατάλληλων kit, οι σόμπες καλοριφέρ ξύλου μπορούν να παράγουν ζεστό νερό χρήσης για τα μπάνια και την κουζίνα, το ζεστό νερό μπορεί να αποθηκευθεί σε κατάλληλα δοχεία μπόϊλερ/μπάφερ και να είναι πάντοτε διαθέσιμο στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Η σόμπα καλοριφέρ ξύλου Edilkamin είναι διαθέσιμη σε διάφορα μοντέλα με διαφορετική ισχύ, διαστάσεις και αισθητική, με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες του καταναλωτή.

Οι σόμπες καλοριφέρ ξύλου Edilkamin αποτελούν το αποκορύφωμα των 50 ετών δραστηριότητας στο χώρο. Η βελτιστοποίηση της καύσης, η υψηλή απόδοση και οι χαμηλές εκπομπές, επιτρέπουν οικολογική θέρμανση και σημαντική εξοικονόμηση.

Ερχόμαστε στο χώρο σας για μελέτη, σχεδίαση και κοστολόγηση της σόμπας σας σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και της τσέπη σας και αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση πακέτο

WARM ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ
WARM ΒΑΣΙΚΗ
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ
TALLY H
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ
KLIMA ΒΑΣΙΚΗ
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ
FLAMMA
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ
AQUA
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ