Το όνομα της οικογένειας Σαριτσάμη είναι άμεσα συνδεδεμένο με τoν χώρο  των μαρμάρων και των πετρωμάτων για τρεις συνεχόμενες γενιές

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1947 στο Ηράκλειο Κρήτης. Δραστηριοποιούμαστε εντός και εκτός Κρήτης στην επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων, πετρωμάτων , διακοσμητικών υλικών καθώς επίσης και ενεργειακών  τζακιών, σομπών, ψησταριών και φούρνων  . Με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία δεκαετιών στο χώρο  αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τη μελέτη και υλοποίηση ιδιωτικών και δημόσιων έργων ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.  Το όνομα της οικογένειας Σαριτσάμη είναι άμεσα συνδεδεμένο με τoν χώρο  των μαρμάρων και των πετρωμάτων για τρεις συνεχόμενες γενιές.

Πρώτο μας μέλημα είναι να η άμεση εξυπηρέτηση των  πελατών μας με ειλικρίνεια και σεβασμό παραμένοντας πιστοί στις υποσχέσεις  μας και στις δεσμεύσεις μας προς αυτούς. Κάποια από τα πιο γνωστά μας έργα  των τελευταίων ετών είναι το “STARBEACH HERSONISOS”, το “Lyttos Beach Hotel” και το “Ikaros Beach” του κ. Σαπουνάκη, το “Carolina Mare”, του κ. Βαμιεδάκη και το “Kosta Mare Palace” του κ. Μπαντουβά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΟΙΚΙΕΣ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ
ΑΝΑΠΛΑΣΗ / ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ